• Top Stories

    Νέα επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ – Κλειστή η Πατησίων (video)

    • NewsRoom


    Νέα ένταση σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

    Έξω από το κτήριο έχουν παραταχθεί δυνάμεις των MAT, ενώ κλειστή είναι η Πατησίων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Κοδριγκτώνος.

    Οι δυνάμεις των ΜΑΤ πραγματοποιούν επιχείρηση στην περιοχή γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εντός του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη μουσική εκδήλωση με ρεμπέτικο γλέντι ενίσχυσης του Συλλόγου Φοιτητών, στο πλαίσιο της κατάληψης που αποφασίστηκε μετά από γενική συνέλευση. Ομάδα ατόμων που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου βγήκαν από αυτό και επιτέθηκαν σε διμοιριά των ΜΑΤ, με πέτρες και άλλα αντικείμενα.

    Νωρίτερα η ομάδα των κουκουλοφόρων είχε κάνει καταδρομική επίθεση σε μαγαζιά που βρίσκονται επί της οδού Πατησίων σπάζοντας τζαμαρίες.  Ειδικότερα, ομάδα από περίπου 10 κουκουλοφόρους, οι οποίοι βγήκαν από την ΑΣΟΕΕ, επιτέθηκαν σε ψητοπωλείο, που βρίσκεται στην Πατησίων κοντά στο Πεδίον του Άρεως, την ώρα που υπήρχαν πελάτες. Έσπασαν τις βιτρίνες και προκάλεσαν φθορές στο κατάστημα και κατόπιν έσπευσαν να διαφύγουν σε κτήριο της ΑΣΟΕΕ

    Εγκλωβισμένοι παραμένουν αυτή την ώρα περίπου 100 φοιτητές που ζητούν να αποχωρήσουν οι δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να φύγουν από την σχολή.



    ΣΧΟΛΙΑ