• City Stories

    Γαλατάσαραϊ: 2 εκατ. ευρώ στα πόδια του Ιμπάρμπο

    Ιμπάρμπο

    Βίκτορ Ιμπάρμπο


    Δύο εκατ. ευρώ είναι αποφασισμένη να δώσει η τουρκική Γαλατάσαραϊ για να αποκτήσει τον Κολομβιανό άσσο του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Ιμπάρμπο. Δημοσιεύματα της ιταλικής ιστοσελίδας “Tuttomercatoweb” ωστόσο, υποστηρίζουν ότι ανάλογο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μπεκτάς, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

    Η ιταλική ιστοοσελίδα υποστηρίζει ότι με την πρόσφατη απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ο Κολομβιανός σκέφτεται την αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό, πριν τη λήξη του δανεισμού του.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα δε, η Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρεται περισσότερο και προτίθεται να προσφέρει 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως στον Βίκτορ Ιμπάρμπο, για να τον δελεάσει. Στην περίπτωση, που η Γαλατάσαραϊ κινηθεί επίσημα για τον 25χρονο Κολομβιανό, τότε πρέπει να συζητήσει με την Κάλιαρι, που έχει τα δικαιώματα του και με τον Παναθηναϊκό, που διατηρεί οψιόν αγοράς τον Ιούνιο.

    Το κόστος δανεισμού του Ιμπάρμπο για τον Παναθηναϊκό ήταν 1 εκατομμύριο ευρώ, οπότε για να συναινέσει στην πρόωρη αποδέσμευση του θα μπορούσε να αποκομίσει οικονομικό όφελος.

    Ο Ιμπάρμπο αμείβεται με 650.000 ευρώ, αλλά το ζητούμενο είναι η στάση του για την προοπτική να μετακομίσει στην Τουρκία, αφού το προηγούμενο καλοκαίρι δεν ήταν θετικός λόγω της κατάστασης στη χώρα.

    Βέβαια, ο Ιμπάρμπο δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ειδικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ όταν έγινε αλλαγή αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της ομάδας.

    Υπενθυμίζεται δε, ότι η Γαλατάσαραϊ δεν είναι η πρώτη φορά που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ιμπάρμπο. Είχε κινηθεί και το καλοκαίρι με τον Κολομβιανό όμως να αποδέχεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ελληνική ομάδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος παραιτείται μέσω … facebook

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έπος! Ο Κ. Ζουράρις δίνει την καλύτερη απάντηση για τον ΠΑΟΚ και το … Μετρό (video)



    ΣΧΟΛΙΑ