• City Stories

    Παγκόσμια διάκριση για την Κορακάκη: Κορυφαία αθλήτρια στην σκοποβολή για το 2016

    • NewsRoom
    Κορακάκη

    Άννα Κορακάκη, χρυσή Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή


    «Αθλήτρια της χρονιάς» για το 2016 αναδείχθηκε η «δική μας» Ολυμπιονίκης του Ρίο, Άννα Κορακάκη από την παγκόσμια ομοσπονδία σκοποβολής.

    Στη ψηφοφορία της ISSF που συμμετείχαν προπονητές, συναθλητές και δημοσιογράφοι, η Κορακάκη κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους και να κατακτήσει τον τίτλο.

    Κορακάκη

    Εμφανώς συγκινημένη, η Κορακάκη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ISSF: «είμαι χαρούμενη γι’ αυτό το βραβείο. Είναι τιμή να μου δίνεται αυτός ο τίτλος από τους προπονητές, τους αθλητές και τους εκπροσώπους του Τύπου. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους».

    «Η νίκη είναι κάτι περισσότερο από ένα μετάλλιο. Ξεπέρασα πολλές προκλήσεις και δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια, όπως και άλλοι αθλητές στον κόσμο. Οπότε πάνω απ’ όλα αυτή είναι μία αναγνώριση των προσπαθειών μου», συμπλήρωσε η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, Άννα Κορακάκη.

    Κορακάκη
    Η χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη με τον πατέρα της

    «Το 2016 ήταν με διαφορά η πιο επιτυχημένη χρονιά μου», υπογράμμισε και κατέληξε: «Τα πάντα έγιναν σωστά, με εξαιρετικό συγχρονισμό και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου βγουν όλα όσα μάθαινα και δούλευα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι το πρώτο βραβείο που παίρνω ως σκοπεύτρια της χρονιάς και ελπίζω να μην είναι το τελευταίο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Της πάει ο χωρισμός της Σοφίας Παυλίδου: Δείτε τη συγκλονιστική της μεταμόρφωση (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη: Tρελαμένη νταντά καίει 2χρονο αγοράκι με το σίδερο των μαλλιών (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο πλευρό του… Μητσοτάκη η Μαρία Χούκλη!



    ΣΧΟΛΙΑ