• City Stories

    Ακόμα ένα χρυσό για την Άννα Κορακάκη – Nέα, σπουδαία επίδοση

    • NewsRoom
    Κορακάκη

    Άννα Κορακάκη, χρυσή Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή


    Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ξανά το χρυσίο κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής, Άννα Κορακακη. Η Ολυμπιονίκης του Ριο, με το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο, κατέκτησε την πρώτη θέση στο μίτινγκ του Μονάχου, IWK Hochbrueck, στο αεροβόλο πιστόλι των γυναικών, με μια νέα εξαιρετική επίδοση.

    Το μίτινγκ του Μονάχου αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες συναντήσεις για την σκοποβολή, στην οποία συμμετέχει η αφρόκρεμα του αθλήματος. Και εκεί η Άννα Κορακάκη απέδειξε για μία ακόμη φορά ποιος είναι το αφεντικό!

    Στον προκριματικό γύρο η Αννα Κορακάκη τερμάτισε 4η με σκορ 386/400 και ισοβάθμισε με την Ισπανίδα Σόνια Φρανκέτ και τη Ρωσίδα Βιταλίνα Μπατσαρασκίνα. Στον τελικό, όμως, η Κορακάκη ήταν ασυναγώνιστη και από την αρχή κατάφερε να κρατήσει τη διαφορά και να πάρει την πρώτη θέση.

    Αξιόλογη ήταν και η παρουσία του 18χρονου αδελφού της Άννας Κορακάκη, Διονύση, ο οποίος με επίδοση 567 πήρε την 17η θέση ανάμεσα σε 73 συμμετέχοντες.

    Σημειωτέον ότι η Κορακάκη το τελευταίο διάστημα είχε αμελήσει τις προπονήσεις, έχοντας ρίξει το βάρος στο διάβασμα, λόγω της εξεταστικής που είχε στη σχολή και μόνο τις τελευταίες ημέρες αφοσιώθηκε στις προπονήσεις!

    Οι αγώνες συνεχίζονται και αύριο με τον Διονύση να αγωνίζεται στις 17:00.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Κρητικός που πούλησε την εταιρία του για 40 εκ ευρώ στην Mercedes εξομολογείται: Έψαχνα για ταξί και βρήκα… μια ιδέα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μάλτα αναγνώρισε τα Σκόπια ως «Μακεδονία» και η Ελλάδα πανηγυρίζει για την… «ταύτιση απόψεων»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στις 6 Φεβρουαρίου η συζήτηση στο ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος



    ΣΧΟΛΙΑ