• Top Stories

    Μυστήριο στην υπόθεση Λαγούδη : Ενεργό το Viber της (video)

    • NewsRoom


    Στοιχεία που σοκάρουν τόσο την οικογένεια όσο και την κοινή γνώμη εξέδωσαν οι αρχές καθώς το κινητό της αδικοχαμένης 44χρονης άνοιξε και μάλιστα κάποιοι άλλαξαν και τη φωτογραφία προφίλ από τον λογαριασμό της στο viber.

    Όπως αποκάλυψε σε εκπομπή του STAR , ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης ,Βασίλης Ταουξής, σχετικά με τα νέα στοιχεία για το κινητό της Ειρήνης Λαγούδη :

    «Χθες το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης. Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία.

    Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης. Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο ο ίδιος και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της. Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση”κατέληξε ο κ. Ταουξής.

    Το περιστατικό όπως ήταν αναμενόμενο, γέννησε πολλά ερωτήματα, για την ταυτότητα του ατόμου που προχώρησε στα ηλεκτρονικά δεδομένα της 44χρονης.

     

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ