ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Meteo: Συνεχίζεται κατά το διήμερο Τρίτης – Τετάρτης το νέο κύμα των πολύ υψηλών θερμοκρασιών.
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, η θερμοκρασία θα φτάσει έως και 12 βαθμούς πάνω από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Οι μέγιστες θερμοκρασίες σήμερα στα κεντρικά και δυτικά ηπειρωτικά θα φτάσουν τοπικά τους 41-42 ⁰C, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 39-40 ⁰C.
Στα νησιωτικά τμήματα, οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν σε υψηλά επίπεδα φτάνοντας στο Ανατολικό Αιγαίο και την Ανατολική Ρόδο τους 38-40 ⁰C, στην Κρήτη τους 38-39 ⁰C, στις Κυκλάδες τους 35-36 ⁰C και στο Ιόνιο τους 38-39 ⁰C.
Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται από την Πέμπτη 12/8 και ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο, όπου φαίνεται οι θερμοκρασίες να επανέρχονται κοντά στα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Διαβάστε ακόμη:
Πυρκαγιές: Ξεκίνησε η καταγραφή ζημιών σε Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία
Ανατολική Μάνη: Σε δύο σημεία στο Κρυονέρι επιχειρούν πυροσβεστικές δυνάμεις
Φωτιές: Σε θέση μάχης για τις αναζωπυρώσεις σε Ηλεία – Ολονύχτια μάχη σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Μάνη
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η CrediaBank εγκαινιάζει το πρώτο κατάστημα «Νέας Εμπειρίας» στη Θεσσαλονίκη
- Στρατηγική συνεργασία ΕΕ, ΗΠΑ και Ιαπωνίας για τα κρίσιμα ορυκτά
- Stellantis: Καθυστερήσεις σε μοντέλα της Peugeot λόγω προβλημάτων σε εργοστάσιο μπαταριών
- Τζένσεν Χουάνγκ (CEO της Nvidia): Το ξεπούλημα των μετοχών λογισμικού είναι «το πιο παράλογο πράγμα στον κόσμο»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.