• Κοινωνία

    Μαρτυρία κρατουμένου για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου: «Πήρε το ελάχιστο απ’ ό,τι του αξίζει»

    • NewsRoom


    Κρατούμενος μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο και κρατείται στις φυλακές Αυλώνα. Σύμφωνα με την μαρτυρία του κρατουμένου, στην επίθεση συμμετείχαν περίπου επτά άτομα, τα οποία μπήκαν στο χώρο, όπου βρισκόταν ο 19χρονος κατηγορούμενος.

    «Πήρε το ελάχιστο από ό,τι του αξίζει», ανέφερε ο ίδιος, που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό. «Δεν παραβιάσαμε καμία πόρτα. Η πόρτα ανοίγει για τα φάρμακα, το πρωινό, το μεσημεριανό. Μην εστιάζουμε εάν ήμασταν επτά άτομα. Δεν συμμετείχαν και οι επτά. Ήταν δύο-τρεις Ρομά, ήταν και Αλβανοί», δήλωσε.

    Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, κρατούσαν μαζί τους και μαχαίρια. «Κανένα υπάλληλος, ούτε Θεός δεν μπορούσε να προστατέψει αυτόν τον άνθρωπο απέναντι σε επτά άτομα με επτά μαχαίρια», ανέφερε.

    «Ρε παιδιά φυλακή είμαστε, δεν είμαστε κάτω από το χώμα. Με σίδερα φτιάξαμε τα μαχαίρια», απάντησε στην ερώτηση πώς βρέθηκαν τα μαχαίρια μέσα στη φυλακή.

    Όπως είπε, «ο άνθρωπος πήρε το ελάχιστο που του αξίζει και εγώ είμαι ληστής και θα ξαναπάω στην τράπεζα για ληστεία. Δεν έχω σκοτώσει».

    Δείτε το βίντεο:

    Νωρίτερα, στο φως της δημοσιότητας δόθηκε βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή του ξυλοδαρμού του 19χρονου φερόμενου ως δράστη. Όπως φαίνεται στις εικόνες, περίπου επτά άτομα τον χτυπούν, ενώ εκείνος βρίσκεται στο κρεβάτι του κελιού του με αίματα στο πρόσωπο. Ένας από του συγκρατούμενούς του, του ρίχνει λίγο νερό στο πρόσωπο, ενώ άλλοι του ρίχνουν κλωτσιές και μπουνιές. Στο τέλος του βίντεο, φαίνεται κάποιος να του κατεβάζει το παντελόνι. Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».

    Όπως μετέδωσε το κανάλι OPEN, μετά τον ξυλοδαρμό ο 19χρονος αρχικά μεταφέρθηκε στις πρώτες βοήθειες των φυλακών και εν συνεχεία στο νοσοκομείο, όπου είπε στους γιατρούς ότι στις φυλακές τον βίασαν. Ωστόσο, από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψε κακοποίηση. Μετά τον έλεγχο από τους ιατρούς διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά στην υγεία του και, όπως έγινε γνωστό, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία φοιτήτριας: Ποινική και πειθαρχική έρευνα για τον ξυλοδαρμό του 19χρονου στη φυλακή Αυλώνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστικό περιστατικό μέσα στο ΑΠΘ: Τοξικομανής χτύπησε φοιτήτρια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συναγερμός: Πλήρωσε σε τράπεζα με χαρτονόμισμα από την απαγωγή Μυλωνά



    ΣΧΟΛΙΑ