ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο μικροσκόπιο των ειδικών μπαίνει ο θάνατος ενός 62χρονου από τον Αλμυρό Μαγνησίας, ο οποίος πέθανε χθες, 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού στο κέντρο υγείας της περιοχής.
Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο 62χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ειδοποίησε φιλικό του πρόσωπο, το οποίο μάλιστα τον επισκέφθηκε στο σπίτι του, ενώ κατά τη διάρκεια της δεύτερης επίσκεψης, λίγες ώρες αργότερα, τον εντόπισε νεκρό.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής ο 62χρονος έχασε τη ζωή του από έμφραγμα. Συγγενείς του ζητούν να διερευνηθεί αν ο εμβολιασμός του σχετίζεται με τα αίτα που του προκάλεσαν το έμφραγμα. Πληροφορίες του TheNewspaper.gr αναφέρουν οτι ο 62χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρκαγιά Δυτικής Αττικής: Νέα ολονύχτια μάχη για τις πυροσβεστικές δυνάμεις
- Νέα αγωγή από ομάδα αμερικανικών πολιτειών κατά των νέων δασμών του Τραμπ
- Τρόμος στη Βρετανία: Σατανιστής τρομοκρατούσε χριστιανούς, έπινε αίμα ζώων και άφηνε σφαγμένα αρνιά έξω από ενορίες
- Wall Street: Επέστρεψε πάνω από τις 53.000 μονάδες ο Dow Jones με νέο ιστορικό ρεκόρ – Άλμα 2% για τον Nasdaq
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.