• Top Stories

    Lindsay Lohan: Εγκαινιάζει το κλαμπ της στην Ιερά Οδό!

    • NewsRoom


    Μην εκπλαγείτε εάν το Σάββατο το βράδυ κάπου στους δρόμους του Κεραμεικού δείτε την Lindsay Lohan! Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως λάτρεψε την Ελλάδα και βρήκε επιπλέον λόγους για να την επισκέπτεται πιο συχνά. Μόνο που αυτή τη φορά θα είναι για δουλειές και όχι για διακοπές!

    lindsay-lohan-sexy

    Σε ένα νέο επιχειρηματικό βήμα προχώρησε η σταρ καθώς αύριο βράδυ θα ανοίξει στην Ιερά Οδό τις πύλες του και θα υποδεχθεί το αθηναϊκό κοινό ένα νέο club που θα φέρει το όνομα Lohan, στο οποίο θα έχει μερίδιο και η 30χρονη ηθοποιός!

    Η ίδια ανέβασε σήμερα στον λογαριασμό της στο Instagram, την αφίσα από το μαγαζί και ακριβώς από κάτω από την εικόνα αναφέρεται στον Παναγιώτη Σπέντζο, ο οποίος φέρεται να είναι ο υπεύθυνος των δημοσίων σχέσεων του καταστήματος!

    https://www.instagram.com/p/BLghBxnhHJD/

    Μέχρι στιγμής οι εσωτερικοί χώροι του μαγαζιού αποτελούν επτασφράγιστο μυστικό αλλά σύμφωνα με το ΤΜΖ πρόκειται για ένα πολυτελές εγκαταλειμμένο εργοστάσιο με μπαρόκ λεπτομέρειες, ενώ θα υπάρχει χώρος VIP αλλά και VVIP.

    Η 30χρονη ηθοποιός βρέθηκε το καλοκαίρι στη Μύκονο όπου απόλαυσε τις διακοπές της παρέα με τον τότε σύντροφο και αρραβωνιαστικό της, τον 23χρονο Ρώσο επιχειρηματία, Igor Tarabasov, με τον οποίο η σχέση της έληξε άδοξα και επεισοδιακά. Οι φωτογραφίες που είδαν τότε το φως της δημοσιότητας και έκαναν τον γύρο του κόσμου, έδειχναν το ζευγάρι να μαλώνει άγρια την ώρα που βρισκόταν στο Jeep του και την Lohan να πέφτει θύμα βίαιων ξεσπασμάτων από τον σύντροφό της.

    35F1CF6B00000578-0-image-m-178_1467643878079

    PAY-Lindsay-Lohan-and-Egor-Tarabasov-main

    Τι ήταν όμως εκείνο που έκανε την sexy ηθοποιό να πάρει την απόφαση και να ανοίξει μαγαζί στην Αθήνα; Σύμφωνα με πηγές ο λόγος ήταν ο καλός της φίλος Ντένης Παπαγεωργίου, τον οποίο και ορισμένοι θέλουν να είναι και ο νέος της σύντροφος. Λέτε να γύρισε καινούρια σελίδα στη ζωή της;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Maserati έφτιαξε SUV και “κλείνει το μάτι” στους οικογενειάρχες (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Bob Dylan: 10 (+1) συγκλονιστικά τραγούδια που στιγμάτισαν την παγκόσμια μουσική (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 

    http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ