• Κοινωνία

    Κρήτη: 54χρονος σκότωσε τη σύζυγό του με πολλαπλές μαχαιριές – Απειλεί να αυτοκτονήσει

    • NewsRoom


    Με πολλαπλές μαχαιριές φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του, ένας 54χρονος άνδρας στην Ιεράπετρα στην Κρήτη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, ακόμα μία γυναικοκτονία – η 13η στη χώρα μας από την αρχή του έτους – σημειώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί, στην περιοχή Περιστερά.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες. Η γυναίκα το τελευταίο διάστημα έμενε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στο οποίο, γύρω στις 8.30 σήμερα το πρωί, πήγε ο 54χρονος μαχαιρώνοντας τη θανάσιμα.

    Ο δράστης απειλεί να αυτοκτονήσει, πέφτοντας σε γκρεμό. Στο σημείο έχουν κληθεί αστυνομικοί, ΕΚΑΒ, λιμενικό και ειδικός διαπραγματευτής, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον 54χρονο για την παράδοσή του.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά: 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών.

    Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, η κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων, που βρέθηκε νεκρή η 48χρονη με καταγωγή από τις Μοίρες, ο 54χρονος εμβόλισε με την μηχανή του την άτυχη γυναίκα, όταν κατέβαινε η ίδια από το αυτοκίνητο της για να βρει την ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων, που πρόσφατα έπιασε δουλειά.

    Η 48χρονη άρχισε να τρέχει στο πάρκινγκ για να γλιτώσει. Η ιδιοκτήτρια, σύμφωνα με τα όσα περιγράφει η κόρη της, εντόπισε την 48χρονη νεκρή σε σκάλες κοντά στον χώρο της πισίνας, μαχαιρωμένη από τον 54χρονο.

    «Είχαμε προηγούμενα», είπε ο φερόμενος ως δράστης στην ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων. Στη συνέχεια, ο 54χρονος, επιχείρησε να φύγει με τη μηχανή του, ωστόσο δεν τα κατάφερε γιατί δεν έπαιρνε μπροστά και έτσι, πεζός πήγε στον γκρεμό, όπου και απειλεί να αυτοκτονήσει.

    Τραγικό είναι επίσης το γεγονός, πως πριν την αστυνομία, στο σημείο έφτασε ο γιος της 48χρονης, που είδε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

    Ο 54χρονος πριν από δύο ημέρες είχε απειλήσει πως θα σκοτώσει το θύμα και μάλιστα η άτυχη γυναίκα το είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της.

    Διαβάστε επίσης:

    Νεκρή εντοπίστηκε η 50χρονη που αγνοούνταν κοντά στο νησί Ντούνη Αττικής

    Κάθειρξη 35 ετών σε 19χρονο που δολοφόνησε δύο αδελφές επειδή είχε συμφωνία με τον… δαίμονα!



    ΣΧΟΛΙΑ