ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ερχόμενη Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 12 το μεσημέρι θα εκδικαστεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου 54χρονος γυμναστής από το Ηράκλειο, ο οποίος συνελήφθη σε θαλάσσια περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου μετά από την καταγγελία μιας μητέρας ότι φωτογράφιζε παιδιά σε παραλία.
Εναντίον του 54χρονου ασκήθηκε δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, όπου ζήτησε και έλαβε τριήμερη αναβολή.
Ο 54χρονος ωστόσο αρνείται οποιαδήποτε κατηγορία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- Τράπεζα Πειραιώς: Οι αναλυτές βλέπουν κι άλλες αναβαθμίσεις – Τιμές στόχοι έως 12 ευρώ
- State of Change: Ο Αλέξανδρος Μαγκανιώτης στην γκαλερί Ακρόπρωρο στις Σπέτσες
- CrediaBank: Κέρδη που ξεπερνούν τις προβλέψεις, «χρυσό μετάλλιο» σε ποιότητα ενεργητικού και κεφάλαια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.