• Top Stories

    Κούγιας για Ριχάρδο: Κρατήστε μικρό καλάθι γι’ αυτά που ακούτε

    • NewsRoom
    Αλέξης Κούγιας

    Αλέξης Κούγιας


    «Έμεινα έκπληκτος από αυτά που είπε ο πρωθυπουργός στη Βουλή, κάποιοι τον παραπλάνησαν και κυρίως η αστυνομία» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου, ο οποίος κατηγορείται για λαθρεμπορία χρυσού.

    Μιλώντας το πρωί στον Σκάι, ο κ. Κούγιας ανέφερε: «Κρατήστε πολύ μικρό καλάθι γι’ αυτά που ακούτε σε σχέση με τον γνωστό ενεχυροδανειστή».

    Πρόσθεσε ότι ο εντολέας του έκανε μία έως δύο εξαγωγές κάθε μέρα με αεροπλάνα, οι οποίες ελέγχονταν. «Πήραν 69 άτομα και τα έκαναν μια δικογραφία, δεν είναι όλοι αυτοί ένα κύκλωμα. Ο πελάτης μου γνωρίζει μόνο έναν από αυτά τα άτομα» συμπλήρωσε ο κ. Κούγιας.

    Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε επίσης ότι εμφανίζουν τον εντολέα του να έχει μια αποθήκη που δεν έχει, ενώ αναφερόμενος στη βίλα του είπε ότι έχει δραστηριότητες που του εξασφαλίζουν ένα τέτοιο σπίτι.

    Τέλος, σημείωσε ότι όλα τα καταστήματα είναι δικά του και ελέγχονται ενδελεχώς από τις Αρχές, ενώ ενημέρωσε ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Ριχάρδου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες αποκαλύψεις: Γνωστός παρουσιαστής στο κύκλωμα με τον ενεχυροδανειστή Ριχάρδο

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Ανυπολόγιστες οι απώλειες του Δημοσίου από τη δράση του πολυπλόκαμου μαφιόζικου δικτύου λαθρεμπορίας χρυσού



    ΣΧΟΛΙΑ