• Top Stories

    Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Ριχάρδου

    • NewsRoom
    Αλέξης Κούγιας

    Αλέξης Κούγιας


    Το δικηγορικό γραφείο του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια ανέλαβε την υπεράσπιση του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου, ο οποίος κατηγορείται ως «εγκέφαλος» της εγκληματικής ομάδας λαθρεμπορίας χρυσού.
    Σε δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του κ. Κούγια αναφέρονται τα εξής: «Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε το έργο της προβολής των υπερασπιστικών δικαιωμάτων του μεγαλυτέρου επιχειρηματία νόμιμων εξαγωγών χρυσού και διαχειρίσεως 100 ιδιόκτητων ενεχυροδανειστηρίων, τα οποία λειτουργούν με νόμιμη άδεια σε όλες τις πρωτεύουσες όλων των νομών της χώρας, κου Ριχάρδου Μ.
    » Ο εντολέας μας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την Ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να κατανοήσει τόσο την προσωπικότητα του εντολέως μας, ο οποίος έχει πάλλευκο ποινικό μητρώο και ουδέποτε έχει απασχολήσει την ελληνική δικαιοσύνη, όσο και την νομιμότητα των επιχειρηματικών του ενεργειών, οι οποίες ελέγχονται από όλους τους θεσμικούς φορείς της χώρας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανυπολόγιστες οι απώλειες του Δημοσίου από τη δράση του πολυπλόκαμου μαφιόζικου δικτύου λαθρεμπορίας χρυσού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς δρούσε η σπείρα του Ριχάρδου – Το «χρυσό» υπόγειο στην Σαρωνίδα (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ