• Κοινωνία

    Κώστας Μπακογιάννης: Έχουμε ρίξει όλες τις δυνάμεις μας στις έρευνες για τους 3 αγνοούμενους στην Εύβοια

    • NewsRoom

    Κώστας Μπακογιάννης Δήμαρχος Αθηναίων


    Η αναζήτηση των τριών αγνοούμενων στην Εύβοια, οι οποίοι χάθηκαν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, αποτελεί την προτεραιότητα των Αρχών της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τον Κώστα Μπακογιάννη.

    Ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αυτή την ώρα ζούμε την αγωνία για να βρούμε τους τρεις συνανθρώπους μας στην Εύβοια. Εκεί έχουμε ρίξει όλες τις δυνάμεις μας. Θερμή παράκληση σε όλους: Να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγετε άσκοπες μετακινήσεις..».

    Οι άνθρωποι που αγνοούνται είναι ένα ζευγάρι, 67 ετών ο άνδρας και 58 ετών η γυναίκα, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στο Μαντούδι όταν το βράδυ του Σαββάτου χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητό τους για να μεταβούν σε σπίτι συγγενικού, ηλικιωμένου προσώπου. Επίσης, αγνοείται ένας 27χρονος, στην ίδια περιοχή. Ο νεαρός άνδρας επέβαινε σε όχημα μαζί με την 24χρονη σύντροφό του, όταν αναγκάστηκαν να σταματήσουν την πορεία τους, καθώς ο δρόμος είχε μετατραπεί σε χείμαρρο. Η κοπέλα κατάφερε να πιαστεί σε κορμό δέντρου, όπου έμεινε για ώρες, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τον 27χρονο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκκενώνονται οικισμοί στον Δήμο Ωρωπού – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές στη Στερεά Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις αγνοούμενοι στην Εύβοια από τον κυκλώνα «Ζορμπά» – Πνίγεται το Μαντούδι (pics+video)



    ΣΧΟΛΙΑ