• Κοινωνία

    Κορονοπάρτι σε βίλα στη Μύκονο χωρίς κανένα μέτρο – Παρών και άσος του ποδοσφαίρου

    κορονοπάρτι Μύκονος

    Πηγή: Mykonos live tv


    Συνεχίζονται τα παράνομα κορονοπάρτι δίχως μέτρα προστασίας και εκατοντάδες άτομα σε βίλες της Μυκόνου.

    Σε ένα τέτοιο πάρτι συμμετείχε ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Σέρχι Ρομπέρτο μαζί με τη σύζυγό του και μοντέλο, Κοράλ Σιμάνοβιτς. Όπως φαίνεται από τα πλάνα που Mykonos Live TV, το πολυτελές κατάλυμα με θέα το απέραντο γαλάζιο έχει μετατραπεί σε υπαίθριο κέντρο διασκέδασης με dj, μπαρ μέχρι και σερβιτόρους.

    Οι καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων ο 29χρονος διεθνής Ισπανός άσος μαζί με την εντυπωσιακή αγαπημένη του, χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο χωρίς φυσικά χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Την ίδια ώρα, οι επιχειρηματίες της διασκέδασης και της εστίασης στη Μύκονο πλήττονται σημαντικά από τους περιορισμούς στο ωράριο και την απαγόρευση της μουσικής, και θεωρούν άδικη την όλη κατάσταση, καθώς τα ανεξέλεγκτα πάρτι στις βίλες αποτελούν «υγειονομικές βόμβες» και οδηγούν σε απώλειες φόρων, ασφαλιστικών εισφορών και αθέμιτο ανταγωνισμό.

    Για τους παραπάνω λόγους τα δύο μεγαλύτερα σωματεία της Μυκόνου στον τομέα της διασκέδασης απέστειλαν και επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συναρμόδιους υπουργούς, αναμένοντας τις άμεσες ενέργειες της κυβέρνησης, για να σταματήσουν τα κορονοπάρτι.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πωλήθηκε η βίλα του Λάκη Γαβαλά στη Μύκονο έναντι €1,9 εκατ.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ