ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τμήμα εστιατορίου στην περιοχή Μπεμπέκ της Κωνσταντινούπολης κατέρρευσε, με αποτέλεσμα αριθμός πελατών του να βρεθεί στη θάλασσα.
Σύμφωνα με πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.
Σε δήλωση τους οι τοπικές Αρχές αναφέρουν: «Σήμερα γύρω στις 21.00, 4 πολίτες τραυματίστηκαν από την κατάρρευση του μπαλκονιού σε ένα εστιατόριο στην οδό Bebek Arnavutköy στην περιοχή . Έχουν ληφθεί μέτρα ασφαλείας και διενεργείται έρευνα».
İstanbul Bebek'te bir restoranın bulunduğu iskelenin çökmesi sonucu insanlar denize düştü. pic.twitter.com/DeGJKinALo
— Pusholder (@pusholder) December 23, 2022
?İstanbul Bebek'te bir restoranın iskelesi çöktü. Denize düşenler kurtarılmaya çalışılırken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. pic.twitter.com/CO0RyvO6WB
— 23 DERECE (@yirmiucderece) December 23, 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεωργιάδης: Η ηλεκτρονική συνταγογράφηση εφαρμόζεται ήδη σε 105 νοσοκομεία
- Reuters: Ο Βανς χαράσσει τη δική του πολιτική γραμμή με ορίζοντα το 2028
- Ρωσία: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν κρατικοποιεί άλλες τρεις θυγατρικές εταιρείες της Japan Tobacco
- Στέφανος Γκίκας: Η Ελλάδα στην πρωτοπορία των διεθνών ναυτιλιακών εξελίξεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.