• ΕΙΔΗΣΕΙΣ

    Κύπρος: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του άτυχου ζεύγους

    • NewsRoom
    ζευγαρι-δολοφονια-κυπρος

    Φωτογραφία: politis.com.cy


    Από αιμορραγικό σοκ λόγω πολλαπλών θλαστικών ρήξεων οργάνων προήλθε ο θάνατος του άτυχου ζεύγους που δολοφονήθηκε στο προάστιο Στρόβολο της Λευκωσίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ιατροδικαστή, Ελένης Αντωνίου.

    Μετά από αρκετές ώρες η νεκροτομή των σορών του άτυχου ζεύγους, η οποία ξεκίνησε στις 12:30 και ολοκληρώθηκε στις 19:00, φανέρωσε τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

    Όπως ανέφερε η κ. Αντωνίου, ο θάνατος του άντρα προήλθε από αιμορραγικό σοκ από θλαστικές τρώσεις (τρύπες) πνευμόνων και καρδιάς από μαχαίρι, ενώ ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αιμορραγικό σοκ από θλαστική διατομή καρωτίδας και σφαγίτιδας φλέβας, επίσης από μαχαίρι.

    Η γυναίκα δέχθηκε 10 μαχαιριές ενώ ο άντρας 25-30.

    ζευγαρι-δολοφονια-κυπρος

    Τα θύματα της επίθεσης ήταν ο 60χρονος Γιώργος Χατζηγεωργίου, καθηγητής στο English School και η 59χρονη σύζυγός του, Ντίνα Σεργίου, υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας, οι οποίοι δολοφονήθηκαν μπροστά στο 15χρονο παιδί τους.

    Ο λόγος για τον οποίο έγινε το έγκλημα παραμένει μηστύριο, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγρια δολοφονία στην Κύπρο: Αυτό είναι το άτυχο ζευγάρι (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Κύπρο: Έσφαξαν ζευγάρι μπροστά στο ανήλικο παιδί τους



    ΣΧΟΛΙΑ