• Κοινωνία

    Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας – LIVE Η ΚΙΝΗΣΗ (ΧΑΡΤΗΣ)

    • NewsRoom
    Γιατί έχει τόση κίνηση στην Αθήνα;


    Κυκλοφοριακό κομφούζιο επικρατεί από τα ξημερώματα της Τετάρτης στους δρόμους της Αθήνας, λόγω της 24ωρης απεργίας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

    Από πολύ νωρίς, η Λεωφόρος Κηφισού χτύπησε… κόκκινο, με τα οχήματα να “κολλούν” στα δύο ρεύματα, όπου παρατηρείται μποτιλιάρισμα.

    Στην κάθοδο υπάρχουν μεγάλες ουρές στο ύψος των ΚΤΕΛ και της Μεταμόρφωσης, ενώ στην άνοδο υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφια.

    Πυκνή ροή οχημάτων υπάρχει και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Μεσογείων, ενώ, τμηματικά, αργά κινούνται τα οχήματα και στη Λεωφόρο Κηφισίας.

    Κόλαση το κέντρο της Αθήνας

    Την ίδια ώρα, στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας παρατηρείται κυκλοφοριακό κομφούζιο. Η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στη Λ. Συγγρού, στην Καλλιρόης, στην Τσαλδάρη και στην Αλεξάνδρας, ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Βασ. Κωνσταντίνου.

    Παράλληλα, μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και στη Λεωφόρο Αθηνών, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στη Γρ. Λαμπράκη στον Κορυδαλλό.

    Χωρίς ΜΜΜ την Τετάρτη

    Χωρίς λεωφορεία, τρόλεϊ, μετρό και τραμ σήμερα, Τετάρτη (21/09) η Αθήνα, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, στην οποία θα συμμετάσχουν τα σωματεία εργαζόμενων στις συγκοινωνίες της Αθήνας, με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις ΔΕΚΟ στη Βουλή.

    Συγκεκριμένα, δεν θα κυκλοφορήσουν από την έναρξη της βάρδιας στις 5 το πρωί έως και τη λήξη της λεωφορεία και τρόλεϊ, ενώ δε θα λειτουργήσουν το τραμ και το μετρό (γραμμές 1, 2 & 3).

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    Διαβάστε επίσης

    Καραγιάννης: Με τη Γραμμή 4 του Μετρό και τις επεκτάσεις θα βελτιωθεί σημαντικά το κυκλοφοριακό



    ΣΧΟΛΙΑ