• Κοινωνία

    Καιρός: Έρχεται νέος καύσωνας την επόμενη εβδομάδα – Πού θα φτάσει 41 βαθμούς

    καύσωνας


    Νέος καύσωνας έρχεται την επόμενη εβδομάδα, καθώς σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Σάκη Αρναούτογλου ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσεις στους 39 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 41 βαθμούς, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

    Ο Σάκης Αρναούτογλου έδωσε έναν πίνακα με τις θερμοκρασίες και τον καιρό τις επόμενες μέρες.

    Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η μέση μέγιστη θερμοκρασία την επόμενη εβδομάδα στα πεδινά ηπειρωτικά θα φτάσει μέχρι και τους 39 βαθμούς, ενώ ενισχυμένο θα είναι το μελτέμι στο Αιγαίο.

    Ακόμη, σημειώνει ότι στα ορεινά, τα παράκτια και τα νησιά εκτιμάται ότι η θερμοκρασία θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Δείτε την ανάρτηση στο Facebook:

    Η ΕΜΥ για τη Δευτέρα σημειώνει: «Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο».

    Για Τρίτη και Τετάρτη αναφέρει: «Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοδυτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

    Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και την Τετάρτη θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 39 με 41 βαθμούς Κελσίου».

    Διαβάστε επίσης:

    Υποχρεωτικά δυο τεστ την εβδομάδα για τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους στον τουρισμό

    Φολέγανδρος: Καταπέλτης ο ιατροδικαστής – Ο 30χρονος χτύπησε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε και μετά την έριξε ζωντανή στο νερό

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ