• Κοινωνία

    Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Στις σεισμόπληκτες περιοχές της Κρήτης

    • NewsRoom
    Κατερίνα Σακελλαροπούλου


    Οι Αγιές Παρασκιές του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων ήταν ο πρώτος σταθμός που επισκέπτεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία σήμερα βρίσκεται στις σεισμόπληκτες περιοχές στο Ηράκλειο Κρήτης.

    Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου που έγινε δεκτή με θερμή υποδοχή, συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, είδε από κοντά τις ζημιές και δεν παρέλειψε να δοκιμάσει και ρακί, κέρασμα που της προσφέρθηκε από τους κατοίκους.

    Στις Αγίες Παρασκιές του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων την υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Μανόλης Κοκοσάλης, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ενώ στην υποδοχή συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Καστελίου, Αρκαλοχωρίου και Βιάννου Ανδρέας και ο κυβερνητικός βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης.

    Ο Περιφερειάρχης, ο Δήμαρχος αλλά και οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων αναφέρθηκαν στις δράσεις που εξελίσσονται για τον πλήρη έλεγχο των κτιρίων που έχουν πληγεί και τις ενέργειες που γίνονται για την αποκατάσταση των ζημιών.

    Ακόμα ενημέρωσαν την κ. Σακελλαρόπουλου για τις ανάγκες που διαμορφώνονται για τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών, όπως αναφέρει το ekriti.

    Στην πλατεία του χωριού οι κάτοικοι υποδέχθηκαν την πρόεδρο με θερμό χειροκρότημα ενώ είχε στηθεί μπουφές με κρητικό κέρασμα προς τιμήν της προέδρου.

    Κατερίνα Σακελλαροπούλου

    Αμέσως μετά η ΠτΔ θα μεταβεί στις Μελέσσες και από εκεί στο Αρκαλοχώρι.

    Διαβάστε επίσης:

    Το γεύμα Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη στη Σακελλαροπούλου στα Χανιά

    Θεοδωρικάκος: Στηρίζω τον Έλληνα αστυνομικό στα νόμιμα πλαίσια

    Καμπάνια για τον εμβολιασμό: Μπαράζ SMS στους ανεμβολίαστους, αλλά και για την τρίτη δόση



    ΣΧΟΛΙΑ