• Top Stories

    Δήλωναν ως τόπο κατοικίας τη Μάνδρα, για περισσότερα μόρια στις Πανελλαδικές

    • NewsRoom
    μηχανογραφικά


    Στην απίστευτη καταγγελία ότι υπήρξαν ορισμένοι που δήλωσαν ως τόπο κατοικίας τους τη Μάνδρα, προκειμένου να τύχουν των ευεργετικών διατάξεων του νόμου για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια των μαθητών από τις πληγείσες περιοχές, προχώρησε, από από το βήμα της Βουλής, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.

    Ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε ότι άνθρωποι που διαμένουν σε άλλες περιοχές, «στα καλά καθούμενα εμφανίζονται σε μόνιμη κατοικία στη Μάνδρα» και πρόσθεσε πως «υπάρχει ένα ποσοστό στην κοινωνία μας, που κάθε φορά προσπαθεί να εκμεταλλευθεί μια διάταξη που ο πυρήνας της είναι σωστός».

    Την αποκάλυψη έκανε ο υπουργός Παιδείας, στο πλαίσιο επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ, Αναστάσιου Δημοσχάκη, ο οποίος ζήτησε να πληροφορηθεί τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση δεν ενέταξε τη Σαμοθράκη στην ευνοϊκή ρύθμιση για την εισαγωγή μαθητών πληγεισών περιοχών σε ΑΕΙ-ΤΕΙ.

    «Είναι δυνατόν να συγκρίνετε τη Μάνδρα; Είχαμε νεκρούς. Είχαμε μήνες ολόκληρους για να μπει μια τοπική κοινωνία σε κανονικότητα» σχολίασε απαντώντας ο κ. Γαβρόγλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εισαγγελέας για πλημμύρες Μάνδρας: Καλούνται ως ύποπτοι η Δούρου, αιρετοί και κρατικοί υπάλληλοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγνοια δηλώνουν οι δάσκαλοι για το κουδούνι στις 9, επιμένει ο Κ. Γαβρόγλου



    ΣΧΟΛΙΑ