ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή σύσταση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις να εφαρμόσουν την τηλεργασία στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάνει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στο πλαίσιο των μέτρων για την εξασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων από την κακοκαιρία «Ελπίς».
«Κατά τα άλλα ισχύουν οι προηγούμενες ανακοινώσεις που έχουν εκδοθεί σχετικά με τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων και τα δικαιώματα των εργαζομένων για την αντιμετώπιση αυτών των έκτακτων συνθηκών» αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε ανακοίνωσή του.
Διαβάστε επίσης
Χάος στους δρόμους της Αττικής από την κακοκαιρία Ελπίς – Πού υπάρχουν προβλήματα (upd)
Κακοκαιρία Ελπίς: Τηλεργασία στου Δημόσιο την Τρίτη – Ισχυρή σύσταση και για τον ιδιωτικό τομέα
ΓΓΠΠ: Ξενοδοχεία για τους πολίτες που διαμένουν εκτός Αττικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ασπρόπυργος: Ποινική δίωξη σε βάρος των δύο συλληφθέντων για την έκρηξη
- Η Ευρώπη χρειάζεται περισσότερες και ποιοτικότερες επενδύσεις και Ένωση Κεφαλαιαγορών
- Πανηγυρική αποφοίτηση των φοιτητών των Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση, στην Ναυτική Επιστήμη και στην Τεχνολογία
- Πυρκαγιά στα Διαβατά Θεσσαλονίκης – 112 για ετοιμότητα στους κατοίκους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.