ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά από ενημέρωση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου αποφασίστηκε η ενίσχυση του προσωπικού, με επιστροφή αποσπασμένων υπαλλήλων και επιτάχυνση της επιλογής και τοποθέτησης των νέων από το ΑΣΕΠ, ο εμπλουτισμός του τεχνικού εξοπλισμού ασφαλείας, η πύκνωση και ενίσχυση των αποτρεπτικών μέτρων απόδρασης, η τοποθέτηση εσωτερικών μηχανισμών ελέγχου, η σταθερή και πλήρης στελέχωση των θέσεων φρούρησης και, τέλος, η συχνή (τακτική και έκτακτη) διενέργεια ερευνών στους χώρους κράτησης.
Ακόμη, το υπουργείο Δικαιοσύνης επισημαίνει, ότι η χθεσινή ανακοίνωση «ομάδας σωφρονιστικών είναι αναληθής, στοχοποιεί τον γενικό γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής και στοχεύει το κράτος δικαίου, τον ανθρωπισμό και την προσπάθεια όλων των εργαζομένων στο χώρο της φυλακής».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στην εισαγγελεία Πειραιά οι δυο κρατούμενοι που δολοφόνησαν τον 36χρονο βαρυποινίτη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Εξάρχεια: Κουκουλοφόροι με μαχαίρια επιτέθηκαν σε τουρίστες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Δεν κάνει πίσω στο πυρηνικό πρόγραμμα – Οι όροι για να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ
- Τραμπ–Σι: Νέα ραντεβού τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο – Τι αλλάζει στις σχέσεις ΗΠΑ–Κίνας
- Hellenic Rail Estate: Ακίνητο -«φιλέτο» 67 στρεμμάτων βγαίνει προς αξιοποίηση – Στο επίκεντρο τα logistics
- Σπανάκης: Χωρίς «εισοδηματικό κόφτη» η πολιτογράφηση – Τι αλλάζει στην αξιολόγηση των αιτήσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.