ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυκνή χιονόπτωση συνεχίζεται από χθες, κατά διαστήματα, στα ορεινά της Ηπείρου.
Σε χωριά που βρίσκονται πάνω από 1100 μέτρα υψόμετρο, το χιόνι ξεπερνά τα 40 εκατοστά και συνιστάται στους οδηγούς να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου, έχει κινήσει 14 μηχανήματα για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου, ενώ παράλληλα γίνονται και ρήψεις αλατιού.
Στα χωριά της Παραμυθιάς τα οποία επλήγησαν από τον ανεμοστρόβιλο, η καταγραφή των ζημιών ολοκληρώθηκε.
Στα χωριά Αγορά, Σκάνδαλο, Σαμονίβα και Αμμότοπος, έχουν υποστεί ζημίες 70 σπίτια, 2 επιχειρήσεις και 6 σταβλικές εγκαταστάσεις.
Ο δήμαρχος Σουλίου υπέβαλε αίτημα στην διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας να κηρυχτούν τα τέσσερα χωριά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Nscale: Στόχος η Wall Street με συμβάσεις ύψους $103 δισ. στη «φαρέτρα» – Κυριαρχούν Anthropic και Microsoft
- Βασίλης Κορκίδης: «Όσα έγιναν και όσα ακόμη περιμένει το ελληνικό εμπόριο»
- Βενετία: Εξετάζει να αυξήσει το τέλος εισόδου για τους τουρίστες στα 30 ευρώ
- Τουρκία: Σχέδιο για «δεξαμενή» assets μετά την κρίση στα funds των 18 δισ. δολαρίων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.