ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν μια γυναίκα 33 ετών έπεσε νεκρή μέσα στο σπίτι της, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού, από τα σκάγια καραμπίνας.
Το άγριο φονικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Σύμφωνα με το e-kriti.gr, ο δράστης φέρεται να είναι ο 54 ετών σύζυγός της, ο οποίος πυροβόλησε από πολύ μικρή απόσταση την άτυχη γυναίκα, υπό άγνωστες προς το παρόν συνθήκες.
Η 33χρονη γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της ενώ λίγο αργότερα η Αστυνομία συνέλαβε τον 54χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας.
Το ζευγάρι είναι Ελληνικής καταγωγής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κάνατε λάθη στην εγγραφή του ακινήτου στο Κτηματολόγιο; Οι 3 λύσεις για να τα διορθώσετε
- Οι αντοχές της Πειραιώς, η διορατική Βρεττού και το παρασκήνιο με τα ΑΤΜ, η κίνηση – ματ του Πιέρ, τι τρέχει με την εφοπλίστρια Παληού, η επιστροφή του Greg κι ένας καυγάς στην Τήνο με διάσημο γυναικολόγο
- Κάιλι Τζένερ: Το βαρύ οικονομικό όπλο του K-Factor, έχει μεγάλο ταλέντο στα χείλη
- Toyota Ελλάς: Γεμίζει τα ταμεία της μητρικής – Εντυπωσιακές επιδόσεις
