• Top Stories

    Ηχητικό ντοκουμέντο: Δραματικές στιγμές κατά τη διάρκεια της ληστείας στο Καματερό

    αστυνομία


    Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο Καματερό κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας σε σούπερ μάρκετ για την εξουδετέρωση ενός ένοπλου που κρατούσε όμηρο μία υπάλληλο ζητώντας τις εισπράξεις καταγράφει ένα ηχητικό ντοκουμέντο με τις περιγραφές των αστυνομικών μέσω ασυρμάτου για το περιστατικό.

    Όπως έγινε γνωστό, ο ένοπλος εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ, στην οδό Φυλής, την ώρα που αυτό ήταν γεμάτο κόσμο και άρπαξε όμηρο μία γυναίκα υπάλληλο του καταστήματος, απαιτώντας να του δώσουν τις εισπράξεις της ημέρας. Ωστόσο, ένας άλλος υπάλληλος πάτησε το κουμπί του συναγερμού και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, περικυκλώνοντας το σούπερ μάρκετ.

    Οι αστυνομικοί κάλεσαν τον ένοπλο να παραδοθεί, όμως εκείνος επιχείρησε να χρησιμοποιήσει την υπάλληλο που κρατούσε όμηρο ως “ασπίδα” για να διαφύγει. Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει, και τότε σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά ο δράστης, που διακομίστηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιά και το στήθος.

    Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κρυφό έλλειμμα 300 εκατ. ευρώ στο ΕΤΕΑΕΠ καταγγέλλει ο Γ. Βρούτσης – Ποιο το «μεγάλο κόλπο»
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Καμμένος: Ο Ιερώνυμος (και όχι ο Ν. Φίλης) λέει την αλήθεια για τη συνάντηση στο Μαξίμου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κουρουμπλής: Είμαστε κυβέρνηση οκταετίας



    ΣΧΟΛΙΑ