• Top Stories

    Γερουλάνος: Πρόσβαση για όλους στον Δήμο Αθηναίων

    • NewsRoom
    πετρος γερουλανος

    Πέτρος Γερουλάνος, υποψήφιος για το δήμο Αθηναίων


    Αυτό που θέλουν οι πολίτες είναι να δουν ίση μεταχείριση, χωρίς να ευνοείται ένας δημότης έναντι κάποιου άλλου, δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος. «Εάν δουν ότι έχεις ίση μεταχείριση απέναντι σε όλους και δεν ευνοείς κανέναν, σας διαβεβαιώ ότι θα αλλάξει μια ολόκληρη νοοτροπία» σημείωσε.

    «Γι’ αυτό και ξεκινήσαμε έτσι την καμπάνια μας, γι’ αυτό πάμε σε κάθε γειτονιά, γι’ αυτό και μιλάω κάθε μέρα με δεκάδες πολίτες. Για να πω ότι για εμάς δεν υπάρχει ως ενδεχόμενο οι μισοί Αθηναίοι για παράδειγμα να έχουν πρόσβαση στο Δήμο και οι άλλοι μισοί να μην έχουν» πρόσθεσε ο κ. Γερουλάνος μιλώντας στον Real fm.

    Ο κ. Γερουλάνος συνέχισε: «Πρέπει να κάνεις παρεμβάσεις έξω από τα όρια. Άμα είναι να καθίσεις στο γραφείο σου και να λες ‘δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί είναι άλλου αρμοδιότητα’, ο κόσμος σου λέει ‘δε με νοιάζει ποιανού αρμοδιότητα είναι, εσύ είσαι δήμαρχος’.

    » […]Σε αυτές τις εκλογές θα αναμετρηθούμε στα προγράμματα, θα αναμετρηθούμε στην προσέγγιση. Διότι η νοοτροπία ότι ‘η Αθήνα μου ανήκει, η Αθήνα μας ανήκει’, είναι κάτι το οποίο φέρνει πραγματικά ανατριχίλα. Είναι μια παλιά νοοτροπία, του δημάρχου που έλεγε «εγώ και οι δικοί μου». Για μένα δεν είναι έτσι.

    » Για μένα ο Δήμος είναι υπόθεση όλων μας. Εμείς είμαστε αυτοί που ζούμε εδώ, μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, εργαζόμαστε στην πόλη. Δε μπορείς να λες ‘η Αθήνα των δικών μας’. Είναι ξεκάθαρα λάθος νοοτροπία. Και αν έχω προσπαθήσει να κάνω κάτι με τη δική μου την υποψηφιότητα, είναι να εξηγήσω ότι ως Αθηναίος δε με ενδιαφέρει ποιανού είσαι, με ενδιαφέρει ποιο είναι το πρόβλημά σου και πώς θα το λύσουμε».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δράση και δήλωση του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων Παύλου Γερουλάνου στην πλατεία Θεάτρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στους Αμπελόκηπους βρέθηκε ξανά ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος



    ΣΧΟΛΙΑ