• Κοινωνία

    Γεωργία Μπίκα: Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα

    • NewsRoom
    Γεωργία Μπίκα - βιασμός 24χρονης

    Γεωργία Μπίκα


    Μετά την πρόταση της εισαγγελίας για την απαλλαγή του κατηγορουμένου για τον βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, η 24χρονη Γεωργία Μπίκα προχώρησε στην πρώτη της δήλωση.

    Μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, η 24χρονη κοπέλα ανέβασε στο Story της τα εξής:

    «Έπειτα από μια πρόταση εισαγγελέως όπου κατονομάζει ψεύδη την τόσο σοβαρή μου καταγγελία, θέλοντας να υπερασπιστώ την ηθική και την αξιοπρέπειά μου δηλώνω την απογοήτευση και τη λύπη μου στη μέχρι τώρα δικαιοσύνη, μιας και διαπιστώνω ότι τα χρήματα και η δόξα μπορούν να καλύψουν την όποια ‘βρωμιά’ της κοινωνίας, χωρίς όμως να μπορούν να καλύψουν τη φωνή και την αλήθεια μου. Δεν έχω να χάσω κάτι άλλο, τα έχασα όλα…

    Υπάρχει κάτι, όμως, που παλεύω να πάρω πίσω, είναι το σώμα και η ψυχή μου που εγκλωβίστηκαν την ημέρα εκείνη! Είναι όλη μου η ζωή, έχω στόχους και όνειρα, θα παλέψω γι’ αυτά και θα τα καταφέρω γιατί πάντα η αλήθεια και το καλό πρέπει να νικάνε, δεν έχω χρήματα για να είναι εύκολη υπόθεση, όμως, έχω όλους εσάς και είναι το πιο δυνατό όπλο για να φανεί η αλήθεια!

    Ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Γεωργία.

    Δείτε το Instagram Story:

    Το Instagram Story που ανέβασε η Γεωργία Μπίκα
    Το Instagram Story που ανέβασε η Γεωργία Μπίκα

    Την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου προτείνει η εισαγγελέας

    Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή έγινε γνωστό ότι κατά την εισαγγελική πρόταση που αριθμεί 60 σελίδες, οι ισχυρισμοί της καταγγέλλουσας ήταν ψευδείς.

    Από την κύρια ανάκριση, που ολοκληρώθηκε πριν περίπου δύο μήνες, δεν κατέστη άλλος κατηγορούμενος πέραν του 27χρονου, καθώς δεν στοιχειοθετήθηκε η αρχική καταγγελία της παθούσας περί ομαδικού βιασμού.

    Μάρτυρες κατέθεσαν ότι είδαν την κοπέλα να επιστρέφει στο πάρτι, μετά την πρώτη αποχώρηση της, από το ξενοδοχείο και, στη συνέχεια, να ακολουθεί τον κατηγορούμενο οικειοθελώς.

    Η ίδια κατέθεσε ότι επέστρεψε στο ξενοδοχείο επειδή αισθανόταν ζαλισμένη και δεν βρήκε το αυτοκίνητο της. Πλήρωσε δωμάτιο για να διανυκτερεύσει εκεί αλλά μόλις βγήκε από το ασανσέρ την περίμεναν τρεις άνδρες οι οποίοι συμμετείχαν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι και την οδήγησαν σε άλλο δωμάτιο όπου έπεσε θύμα βιασμού.

    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, δεν προέκυψε η χορήγηση ναρκωτικών ουσιών που επηρέασαν το νευρικό σύστημα της 24χρονης, κάμπτοντας τις αντιστάσεις της, ενώ και η κατανάλωση αλκοόλ ήταν σε χαμηλά επίπεδα.

    Διαβάστε επίσης:

    Υπόθεση καταγγελίας βιασμού 24χρονης: Εισαγγελέας προτείνει να πληρώσει η Γεωργία Μπίκα τα δικαστικά έξοδα



    ΣΧΟΛΙΑ