ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε «φρούριο» έχει μετατραπεί το κέντρο του Βόλου με τις Αρχές να βρίσκονται σε ετοιμότητα με αφορμή την Πανελλαδική διαδήλωση υπέρ της άδειας στον εκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.
Η «Πανελλαδική διαδήλωση» στον Βόλο με αίτημα την «άμεση χορήγηση άδειας» στον Δημήτρη Κουφοντίνα, διοργανώνεται από αναρχικές οργανώσεις στην Πλατεία Ελευθερίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα e-volos.gr διμοιρίες των ΜΑΤ βρίσκονται ακροβολισμένες στις οδούς πέριξ της πλατείας Ελευθερίας και του Δικαστικού Μεγάρου, ενώ στο λιμάνι του Βόλου υπάρχουν κλούβες των ΜΑΤ.
Οι αναρχικοί ζητούν να χορηγηθεί στον καταδικασμένο σε ισόβια Δημήτρη Κουφοντίνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Metlen: Τι φέρνει για τη μετοχή η έξοδος από τον δείκτη MSCI – Tα «όπλα» για τους Short παίκτες και οι αναμενόμενες πιέσεις
- Εκτός του MSCI Standard Greece τέθηκε η Metlen
- Όμιλος Ιατρόπολις: Η νέα επένδυση στο CyberKnife S7 και το πρώτο εγχείρημα εκτός Αττικής
- Γυάλινα τούβλα πλημμυρίζουν με φως μια υπέροχη κατοικία του ’30 στη Μελβούρνη