Κοινωνία

Φωτιά στη Μεσσηνία: Στις φλόγες η Μέλπεια – Κλειστός ο νέος αυτοκινητόδρομος Κόρινθος–Τρίπολη–Καλαμάτα

  • NewsRoom
Φωτιά στο Θύμι Καρύστου Ευβοίας

Φωτιά στο Θύμι Καρύστου Ευβοίας


Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε την περασμένη Τετάρτη σε δασική έκταση στην περιοχή Μέλπεια, κοντά στον Μελιγαλά, στη Μεσσηνία.

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Συγκεκριμένα, 95 πυροσβέστες με 25 οχήματα και τρία πεζοπόρα τμήματα επιχείρησαν στο σημείο, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ρίψεις νερού πραγματοποιεί και ένα ελικόπτερο.

Παράλληλα, υδροφόρες και μηχανήματα έργου της αυτοδιοίκησης βοηθούν το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Παραμένει κλειστός ο νέος αυτοκινητόδρομος Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτας

Την ίδια ώρα, σε ισχύ παραμένει η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και τροχαίων ατυχημάτων, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδος Λεύκτρο – Σπάρτη (εδαφικής αρμοδιότητας της Δ.Α. Αρκαδίας):

Των Ι.Χ.Ε. οχημάτων και λεωφορείων, στο τμήμα του Ν.Α.Α.Τ.Κ. από το ύψος του Α/Κ Παραδεισίων (χ/θ198,6) έως τον Α/Κ Τσακώνας (χ/θ 210,6), όπου η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Π.Ε.Ο. Τρίπολης –Καλαμάτας.
Φορτηγών οχημάτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου στο τμήμα του Ν.Α.Α.Τ.Κ. από το ύψος του Α/Κ Παραδεισίων (χ/θ198,6) έως τον Α/Κ Τσακώνας (χ/θ 210,6).

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Αρχαία Ολυμπία: Εκκενώνονται Λούβρο, Άνω Λούβρο Ολυμπίας και Άσπρα Σπίτια

Φωτιά στην Εύβοια: Μαίνεται ο εφιάλτης στα χωριά – Εκκλήσεις για εναέρια και επίγεια μέσα

Πιθανές διακοπές ρεύματος και σήμερα στην Αττική – Δείτε σε ποιες περιοχέςΣΧΟΛΙΑ