• Κοινωνία

    Νέες αποκαλύψεις για την αποφυλάκιση Φλώρου: Χρησιμοποίησαν τη γνωμάτευση από άλλον ασθενή που ονομαζόταν επίσης Αριστείδης Φλώρος!

    • NewsRoom
    αρης-φλωρος

    Αριστείδης Φλώρος


    Νέα στοιχεία για την υπόθεση της πλαστογράφησης των ιατρικών γνωματεύσεων τις οποίες χρησιμοποίησε ο Άρης Φλώρος για να αποφυλακιστεί έφερε στη δημοσιότητα το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο καταδικασμένος για το σκάνδαλο Energa-Hellas Power χρησιμοποίησε τον φάκελο ασθενή που είχε το ίδιο όνομα με τον ίδιο, Αριστείδης Φλώρος,  αλλά διαφορετικό AMKA και διαφορετικό ιατρικό ιστορικό. Ο συγκεκριμένος ασθενής, συνονόματος του Φλώρου, είχε νοσηλευτεί τον Μάιο του 2015 για χολή, ενώ πραγματοποίησε και αξονική τομογραφία.

    Κάποιος με πρόσβαση στα ιατρικά απόρρητα, πήρε την ιατρική γνωμάτευση του συνονόματου ασθενή, συμπλήρωσε την ασθένεια που επιθυμούσε και, αφού πλαστογράφησε την υπογραφή του γιατρού, την έβαλε στον φάκελο του καταδικασμένου Αριστείδη Φλώρου.

    Η κλινική, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Alpha, απάντησε στον εισαγγελέα ότι ο ασθενής δεν έχει σχέση με τον κρατούμενο και πως πρόκειται για άλλο ασθενή με το ίδιο όνομα, αλλά με διαφορετικό ιατρικό ιστορικό και διαφορετικό ΑΜΚΑ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μετά τις αποκαλύψεις, το ΚΕΠΑ μείωσε την αναπηρία του Φλώρου στο 55% – Τι αναφέρει το Συμβούλιο Εφετώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην εισαγγελέα διαφθοράς περνά η υπόθεση της προσωρινής αποφυλάκισης Φλώρου – Τι θα ψάξει η Ελένη Τουλουπάκη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πώς ένας δολοφόνος και ένας εφοριακός που είχε συλληφθεί για κατάχρηση οδήγησαν στη σύλληψη του Φλώρου



    ΣΧΟΛΙΑ