ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρά το γεγονός ότι οι αναποφάσιστοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας φτάνουν το 27%, ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος έρχεται πρώτος με 21% και ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός με 20%.
Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει μικρό προβάδισμα στους τρεις από τους πέντε νομούς και συγκεκριμένα σε Βοιωτία, Εύβοια και Φθιώτιδα, ενώ αρκετά πιο σημαντικό είναι το προβάδισμα του Φάνη Σπανού στους άλλους δύο νομούς, Ευρυτανίας και Φωκίδας.
Ο υποψήφιος που υποστηρίζεται από το ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Αναγνωστάκης δεν συγκεντρώνει διψήφιο νούμερο και στην 3η θέση είναι η Κατερίνα Μπατζελή, φθάνοντας οριακά στο 10%.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στο διάστημα 12-15 Μαρτίου σε δείγμα 1000 ατόμων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κακά μαντάτα για τον ΣΥΡΙΖΑ στους μεγάλους δήμους – Τι δείχνουν οι μετρήσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόστολος Γκλέτσος: Υποψήφιος των ΑΝΕΛ για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκος Παπαθανάσης στο mononews: Το 70% των συμβάσεων δανείου στο «Σπίτι μου 2» έχει ήδη εκταμιευθεί
- Ο χορός του Ερυθρού Σταυρού στο Μονακό, στο Παρίσι οι daughters of Penelope, ώρα Μυκόνου… Tudor, δωρεά αγάπης στην Lifeline Hellas, και μία έκθεση για το… κακό μάτι
- Τραμπ vs Μέρντοχ: Ο πόλεμος των μεγιστάνων και το παιχνίδι των media
- Χρηματιστήριο: Πόσα κεφάλαια διεκδικεί ενόψει αναβάθμισης, περιμένοντας τον Σεπτέμβριο τον FTSE
