• Κοινωνία

    Τραγωδία στην Κρήτη: 9 μηνών βρέφος πέθανε έπειτα από κατάποση αντικειμένου

    • NewsRoom


    Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η είδηση θανάτου ενός βρέφους εννέα μόλις μηνών έπειτα από κατάποση αντικειμένου. Το βρέφος άφησε την τελευταία του πνοή ενώ μεταφερόταν στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

    Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα cretapost.gr όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Κυριακής όταν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών διακομίστηκε το αγοράκι σε κωματώδη κατάσταση.

    Οι γιατροί το διασωλήνωσαν και έκριναν απαραίτητη την άμεση μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπως και έγινε.

    Ωστόσο η κατάσταση του παιδιού δεν ήταν καθόλου καλή με αποτέλεσμα το μικρό αγόρι να αφήσει την τελευταία του πνοή την ώρα που μεταφερόταν στο νοσοκομείο της περιοχής.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το μικρό αγόρι – που ήταν στο σπίτι μαζί με την γιαγιά του – κατάπιε ένα αντικείμενο που του έκατσε στο λαιμό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα.

    Έρευνα διενεργούν οι αρμόδιες αρχές προκειμένου να διαπιστωθούν οι αιτίες και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος εξέπνευσε.

    Mε πληροφορίες από το cretapost. gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εφιαλτική νύχτα για γνωστό χρυσοχόο: Ένοπλοι τον έδεσαν και άρπαξαν ρολόγια και χρήματα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυσάρεστες εκπλήξεις για απόστρατους και συνταξιούχους ειδικών μισθολογίων: «Έκοψαν» τα ποσά των αναδρομικών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η απόλυτη καταστροφή μετά το τσουνάμι στην Ινδονησία – 222 νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες και αγνοούμενοι (pics+video)



    ΣΧΟΛΙΑ