• Top Stories

    Έξαλλος ο Στέφανος Τζουμάκας, έκλεισε το τηλέφωνο στη διάρκεια συνέντευξης

    • NewsRoom

    Στέφανος Τζουμάκας


    Έκδηλος ήταν ο εκνευρισμός του Στέφανου Τζουμάκα σε ραδιοφωνική συνέντευξη, όπου στο τέλος έκλεισε το τηλέφωνο στο αέρα! Αιτία του εκνευρισμού του πρώην βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ ήταν οι ερωτήσεις που δέχθηκε για την απόφασή του να συνταχθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

    Στην συνέντευξη που ανταποκρίθηκε να δώσει στον Θέμα 104,6 ρωτήθηκε «γιατί έλειπε ο Κίμων Κουλούρης, δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πλατιάς απεύθυνσης;». «Γιατί δεν είστε σοβαρός!» ήταν η απάντηση του Στέφανου Τζουμάκα. «Υπάρχουν λούμπεν στη χώρα» συνέχισε ο ίδιος χωρίς να δίνει απαντήσεις επί της ουσίας.

    «Ρωτήστε πολιτικά και όχι ξεκατινιάσματα της γειτονιάς» είπε μάλιστα ο κ. Τζουμάκας στους δημοσιογράφους.

    «Προσβολές και καλαμπουράκια, όχι» συνέχισε στο ίδιο ύφος αποφεύγοντας να τοποθετηθεί επί της παρουσίας του στην εκδήλωση. Όταν ρωτήθηκε, δε, να ανακαλέσει πόσα χρόνια ήταν υπουργός στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, ο Στέφανος Τζουμάκας αφού στην αρχή κόμπιασε, μετά απάντησε «ελάχιστα» και στη συνέχεια αναρωτήθηκε «θα σοβαρευτείτε;».

    Απαξιώνοντας για δεύτερη φορά ερώτημα των ακροατών που τον κάλεσαν να απαντήσει στο «πού θα βάλετε υποψηφιότητα;», ο κ. Τζουμάκας απάντησε με ειρωνικό ύφος, ξανά, «δεν σας απαντώ, όταν σοβαρευτείτε θα σας απαντήσω».

    Με φανερό πλέον τον εκνευρισμό απέναντι σε ερωτήσεις αν η υποτιθέμενη ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει με πρόσωπα που εφάρμοσαν μνημονιακές πολιτικές (όπως ο Γιάννης Ραγκούσης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου) και τον ίδιο, ο κ. Τζουμάκας, αφού φώναξε «ναι, με μένα, δεν ψήφισα, δεν εφάρμοσα, είστε πουλημένοι», έκλεισε το τηλέφωνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ: Τα 5+1 σημεία της συστράτευσης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το deal Θεοχαρόπουλου – Τσίπρα, η διάσπαση της ΔΗΜΑΡ και οι καταγγελίες για μεθοδεύσεις



    ΣΧΟΛΙΑ