ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρέμβαση στην πρεσβεία της Βραζιλίας που βρίσκεται στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης μέλη της αναρχικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», όπως μεταδίδει ο Ant1.
Σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρουν:
«Μέρος της καθημερινής μας μάχης είναι η εναντίωση στο κράτος και το κεφάλαιο, η διεθνιστική παρέμβαση, η συμβολική έκφραση αλληλεγγύης σε αγωνιζόμενους όπου γης. Την αλληλεγγύη μας λοιπόν στους Βραζιλιάνους αγωνιζόμενους, στην κοινωνική βάση που δέχεται αυτές τις επιθέσεις, την αλληλεγγύη μας στον αγωνιστή Τσέζαρε Μπατίστι. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα γυρίσει ο τροχός της αστικής δημοκρατίας και οι φασίστες θα βρεθούν πάλι από κάτω σε εκλογές. Μας ενδιαφέρει όμως ότι έχει αργήσει να γυρίσει ο τροχός της αντίστασης και της επίθεσης της κοινωνικής βάσης. Αλλά θα γυρίσει. Δουλειά μας είναι να κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε αυτό να γίνει το συντομότερο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εισβολή τριάντα ατόμων στο Εφετείο – Ξεκίνησαν οι προσαγωγές
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ρουβίκωνας πίσω από την επίθεση με βαριοπούλες σε πολυκατάστημα επί της Κηφισίας (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συναγερμός για τη Μάρω Κοντού: Oι δύο εκδοχές για το μαχαίρι του 90χρονου – Πώς τον αντιλήφθηκε ο security στο «Αττικον»
- ΝΑΤ: Από 18 έως 30 ετών ο ένας στους τρεις Έλληνες ναυτικούς
- Η MSC Cruises του Τζ. Απόντε σε συζητήσεις για την κατασκευή 4 κρουαζιερόπλοιων στο ναυπηγείο Meyer Werft
- Καλλιθέα: Συνελήφθη ο δράστης που σκότωσε με μαχαίρι τον 17χρονο – Ομολόγησε την πράξη του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.