ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η μεγάλη άνοδος της μετοχής της Country Garden Holdings Co., της μεγαλύτερης εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων βάσει πωλήσεων στην Κίνα, είχε ως αποτέλεσμα η αντιπρόεδρος της εταιρείας Yang Huiyan να δει την περιουσία της να αυξάνεται κατά 2,1 δισ. δολάρια. Και αυτό μέσα σε μόλις τέσσερις μέρες, τις πρώτες τέσσερις συνεδριάσεις του έτους.
Η Yang, βασικός μέτοχος της Country Garden, είδε την περιουσία της να εκτοξεύεται στα 25,6 δισ. δολάρια στις 5 Ιανουαρίου, κάνοντας την ίδια το πέμπτο πλουσιότερο άτομο στην Κίνα, σύμφωνα με τον δείκτη Bloomberg Billionaires Index. Και αυτό πριν η μετοχή της Country Garden καταγράψει επιπλέον κέρδη 6,9% τη Δευτέρα στη συνεδρίαση του Χονγκ Κονγκ, διευρύνοντας τα κέρδη της μέχρι στιγμής φέτος στο 16%.
Η 36χρονη Yang είναι η πλουσιότερη γυναίκα και η νεότερη δισεκατομμυριούχος στην Κίνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θάνος Πλεύρης στο mononews: Στη φυλακή έως 5 χρόνια όποιος μετανάστης δεν παίρνει άσυλο – Πότε θα μπαίνει «βραχιολάκι»
- XRTC: Οι 6 αδυναμίες της ελληνικής ακτοπλοΐας αλλά και οι προοπτικές στον νέο κύκλο ανάπτυξής της
- Το αξέχαστο πάρτι του Ανδρεάδη στη Μύκονο με καλεσμένο τον Αρνό της Louis Vuitton, πού βρίσκεται το Theolina του Θ. Φέσσα, οι τραπεζίτες που βρέθηκαν στην Αντίπαρο και μία παγκόσμια πρεμιέρα στο Ναύπλιο
- Ασφαλιστική αγορά: Συναγερμός για τα κόστη υγείας – Ανησυχίες και νέες προτάσεις μετά την έκθεση της Επιτροπής Ανταγωνισμού
