• Κοινωνία

    Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ποιοι σταθμοί είναι κλειστοί

    • NewsRoom


    Κλειστοί 24 σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού

    Κλειστοί είναι από τις 8 το πρωί, οι σταθμοί “Ομόνοια”, “Πανεπιστήμιο”, “Σύνταγμα”, “Ακρόπολη”, “Μοναστηράκι”, “Βικτώρια” και “Σεπόλια” στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της 12ης επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

    Παράλληλα, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισαν στις 11π.μ. και οι σταθμοί του μετρό “Αττική”, “Ευαγγελισμός” και “Μ. Μουσικής”.

    Λίγο μετά τις 12, με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισαν και άλλοι σταθμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού και συγκεκριμένα οι: Πανόρμου, Αμπελόκηποι, Συγγρού_Φιξ, Ν. Κόσμος, Δάφνη, Αιγάλεω, Ελαιώνας, Κεραμεικός, Μεταξουργείο στις γραμμές 2 και 3.

    Επίσης, με την ίδια εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί Κ. Πατήσια, Αγ. Νικόλαος, Θησείο, Πετράλωνα και Καλλιθέα της γραμμής 1.

    Οι συρμοί διέρχονται από τους σταθμούς, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις. Κανονικά λειτουργεί το Τραμ.

    Θυμίζεται πως χθες, δημοσιεύθηκε η απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για την απαγόρευση των συναθροίσεων κατά την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου. Η απόφαση έχει ισχύ από τα ξημερώματα έως τα μεσάνυχτα σήμερα.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ