ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε πριν λίγο στα γραφεία αλυσίδας σούπερ μάρκετ, που βρίσκονται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, επί της Λένορμαν 129.
Περί της 12:30 το μεσημέρι τρεις δράστες, ένας εκ των οποίων κρατούσε όπλο, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Αμέσως τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυκλοφοριακή «ασφυξία» στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Δύο τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου στους Λειψούς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απελευθερώθηκε ο Ρώσος επιχειρηματίας που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος για το posokanei.gr: Ας αποφασίσει επιτέλους η αντιπολίτευση με ποιων τα συμφέροντα συντάσσεται
- Η Ιταλία τηρεί ουδέτερη στάση για τη Monte Paschi και ενδέχεται να πουλήσει το ποσοστό της μέσω placement μετοχών
- Ο Βανς προειδοποιεί τους Ισραηλινούς υπουργούς να μην επιτεθούν στη συμφωνία του Τραμπ με το Ιράν
- Βραζιλία: Στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της «σελεσάο», Κάρλος Αλμπέρτο Παρέιρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.