ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε πριν λίγο στα γραφεία αλυσίδας σούπερ μάρκετ, που βρίσκονται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, επί της Λένορμαν 129.
Περί της 12:30 το μεσημέρι τρεις δράστες, ένας εκ των οποίων κρατούσε όπλο, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Αμέσως τράπηκαν σε φυγή, ενώ η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό τους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυκλοφοριακή «ασφυξία» στο κέντρο της Αθήνας την Κυριακή λόγω κινηματογραφικών γυρισμάτων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Δύο τραυματίες από έκρηξη φιάλης υγραερίου στους Λειψούς
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απελευθερώθηκε ο Ρώσος επιχειρηματίας που είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ταξί: Ήξεις αφήξεις ο Λυμπερόπουλος για τις καταγγελίες τουριστών και γυναικών – Εντός των ημερών η ψηφιοποίηση των ειδικών αδειών
- Άλκης Δαυίδ – Ανδρέας Καρώνης Δαυίδ: Το βαρύ «κατηγορώ» αδελφού και γιου για τον σύντροφο της Αλεξίας Δαυίδ – «Στόχος και η περιουσία του Άλκη»
- Μετά τα ρεκόρ, οι αγορές αναζητούσαν αφορμή για διόρθωση και την βρήκαν στο… Παρίσι
- Νίκη Κεραμέως: Ρολόι εργασίας
