• Top Stories

    Ένα ακόμη βήμα για τη διαδοχή στην Creta Farms: Εγένετο Ιmpala Hellas

    • NewsRoom


    Ένα ακόμη βήμα που σχετίζεται με το μέλλον της Creta Farms έκανε ο Δημήτρης Βιντζηλαίος, ο οποίος θεωρείται ο προτιμητέος επενδυτής για τη διάσωση της εταιρείας.

    Μόλις στις 8 Ιανουαρίου συστάθηκε η εταιρεία Impala Hellas με μετοχικό κεφάλαιο 15 εκατ. ευρώ και μοναδικό μέτοχο την Bella Bulgaria της Impala Invest που ανήκει στον κ. Βιντζηλαίο.

    Στην ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρεται χαρακτηριστικά πως η σύστασή της έγινε μέσω της υπηρεσίας μιας στάσης, και η νεοσυσταθείσα εταιρεία έχει έδρα στο Περιστέρι.

    Θα δραστηριοποιείται δε στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων κρέατος και αλλαντικών, αλλά και προϊόντων ζύμης και τυροκομικών.

    Μιλώντας στο mononews.gr ο κ. Βιντζηλαίος είχε ξεκαθαρίσει πως η Impala παραμένει δεσμευμένη στο project ανασυγκρότησης της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας σημειώνοντας πως το όλο εγχείρημα βαίνει προς ολοκλήρωση και πως απομένουν να επιλυθούν κάποια τεχνικά θέματα.

    Επεσήμανε δε ότι οι πιστώτριες τράπεζες έχουν ήδη «ανάψει» το πράσινο φως στη συμφωνία εξυγίανσης, ωστόσο δεν ανακοινώνεται επίσημα ότι αποτελεί τον προτιμητέο επενδυτή, μέχρι να ξεπεραστεί και το θέμα των υποθηκών που υπάρχουν σε κάποια ακίνητα.

    Παράλληλα αποκάλυψε ότι η Impala Ιnvest έχει προχωρήσει ήδη στη σύσταση της εταιρείας, η οποία έγινε γνωστό ότι πρόκειται για την Impala Hellas.



    ΣΧΟΛΙΑ