Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για να εντοπιστούν οι δράστες ληστείας στα διόδια Τραγάνας. Μέχρι στιγμής τα μπλόκα που έχουν στήσει οι αστυνομικοί σε σημεία από τη Λαμία μέχρι την Αθήνα δεν έχουν αποδώσει, καθώς δεν έχει εντοπιστεί το κόκκινο αυτοκίνητο Citroën C2 με το οποίο φέρονται να έχουν διαφύγει οι δράστες.
Στις 22:30, μια υπάλληλος των διοδίων ολοκλήρωσε τη βάρδια της και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο της, ένα λευκό BMW στον χώρο στάθμευσης των διοδίων. Δυο άγνωστοι με πιστόλια στα χέρια ακινητοποίησαν την υπάλληλο και με την απειλή των όπλων την ανάγκασαν να επιστρέψει στο κτίριο των γραφείων, όπου από το χρηματοκιβώτιο αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Κρατώντας όμηρο την υπάλληλο, κατευθύνθηκαν από τα διόδια προς τη διασταύρωση της Μαλεσίνας από τον παράδρομο της εθνικής οδού, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και την υπάλληλο και διέφυγαν με το Citroën C2 που είχαν αφήσει εκεί, στην κατεύθυνση προς Αθήνα.
Σε κατάσταση σοκ, η υπάλληλος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα στοιχεία που μπόρεσε να συγκρατήσει. Στήθηκαν μπλόκα, τα οποία προς το παρόν δεν έχουν αποδώσει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ρομά προσπάθησαν να λιντσάρουν αστυνομικούς – «Έχουν αποθρασυνθεί οι πάντες λόγω ατιμωρησίας»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός: Συννεφιά και ζέστη σήμερα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοφία Γιαννικοπούλου: Η ηθοποιός της βιντεοκασέτας που ζήτησε στο διαζύγιο 171 εκατ. και λέει πως συχνάζει στης βασίλισσας Ελισάβετ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στάρμερ σε Χριστοδουλίδη: «Όχι» σε επιθετικές επιχειρήσεις από βάσεις στην Κύπρο λέει η Βρετανία
- Κεφαλογιάννης: «Προχωράμε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης των Canadair και προσθήκης νέων αεροσκαφών»
- Ντόναλντ Τραμπ: Στέλνει τους πράκτορες της ICE στα αεροδρόμια για άμεσες συλλήψεις
- Jefferies και Deutsche Bank βλέπουν νέο κύκλο υψηλών αποδόσεων για τις ελληνικές τράπεζες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.