ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περιπέτεια είχαν λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι οι επιβάτες που επέβαιναν στο τοπικό τρένο που είχε δρομολόγιο από Αθήνα προς Λαμία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamianow.gr, ενώ το τρένο έφτασε κανονικά στον σταθμό του Λιανοκλαδίου και οι επιβάτες ανέμεναν προκειμένου να αλλάξει γραμμή και να κατευθυνθεί προς Λαμία, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- το πρώτο βαγόνι -στο οποίο επέβαιναν περίπου 10 άτομα- εκτροχιάστηκε και τούμπαρε όπως βλέπετε στις εικόνες.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δεν υπάρχουν τραυματίες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κίνα – ΗΠΑ: Πώς αλλάζουν οι ισορροπίες μετά την ήττα Τραμπ στις ενδιάμεσες εκλογές
- Συντάξεις: Πάνω από 190.000 αιτήσεις σε δέκα μήνες – Γιατί χιλιάδες ασφαλισμένοι επιλέγουν την έξοδο
- METLEN: Record Revenue of €6.2 Billion in the First Nine Months – Reaffirms 2026 EBITDA Target of Up to €1.15 Billion
- Toyota: Άλμα άνω του 16% στη μετοχή, το μεγαλύτερο από το 1987 – Αναβάθμισε τις προβλέψεις κερδοφορίας

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.