ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Εφετείο πραγματοποίησε άγνωστος, πριν από λίγη ώρα.
«Έχεις μία ώρα να εκκενώσεις το Εφετείο» ανέφερε άγνωστος που επικοινώνησε με ειδησεογραφικό site και εφημερίδα. Ο άγνωστος έδωσε προθεσμία μέχρι τις 11:20.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεύτερο απειλητικό μήνυμα για βόμβα στον ΣΚΑΪ!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την βόμβα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλια Πορταλάκη: Ποια είναι η γυναίκα, που «ξεκλειδώνει» τον κόσμο του Οίκου Sotheby’s στην Ελλάδα
- Λάτσιο: Συμφωνία 20,5 εκατ. ευρώ με την Polymarket και το «παράθυρο» για νέα έσοδα στην Ευρώπη
- Οι Έλληνες εφοπλιστές – πρωταγωνιστές των γηπέδων
- Ο φόβος της 7ης Μαΐου για τον ΚΜ, γιατί ο Μακρόν θυμήθηκε τον Παπασταύρου, το alter ego του Πιέρρ κι ένα αποκλειστικό για την απονομή Δικαιοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.