ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, προβλέπονται από σήμερα Δευτέρα (07-06-2021) το μεσημέρι στη βόρεια Ελλάδα, αύριο Τρίτη (08-06-2021) στην κεντρική και τη βόρεια χώρα και την Τετάρτη (09-06-2021) σε όλα σχεδόν τα ηπειρωτικά.
Πιο αναλυτικά, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
Σήμερα, Δευτέρα (07-06-2021) στη Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Αύριο, Τρίτη (08-06-2021), κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.
Μεθαύριο, Τετάρτη (09-06-2021) τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Επισημαίνεται πως τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στην Πελοπόννησο. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχεία οι κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά διαστήματα και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.
Διαβάστε ακόμη:
Ποινική δίωξη για 4 αδικήματα στον 47χρονο που πυροβόλησε τον αδερφό του στην Κηφισιά
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurovision: Όσα έγιναν στον Α’ ημιτελικό – Ποιες χώρες προκρίθηκαν – Η Σάττι που τραγούδησε Σελίν Ντιόν και η Κύπρος που δεν έπεισε
- Υπ. Περιβάλλοντος: Στη Βουλή η νέα τροπολογία για την προσαρμογή των κίνητρων του Νέου Οικοδομικού Κώδικα
- Viva – JP Morgan: Το μεγάλο μυστικό στον πόλεμο Καρώνη- Ντίμον που θα κρίνει τον νικητή
- Πόρισμα ΕΜΠ για Τέμπη: Πώς φτάσαμε στο συμπέρασμα για τα έλαια σιλικόνης και την πυρόσφαιρα
