ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σταδιακή αποκατάσταση στο Facebook, Instagram και Messenger – Δυσκολίες σύνδεσης για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο (upd)
Για έντονα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που απειλούν τη χώρα μας, προειδοποιεί τους πολίτες ο Σάκης Αρναούτογλου. Ο έμπειρος μετεωρολόγος ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook την εξής δημοσίευση:
«ΠΡΟΣΟΧΗ, την Παρασκευή και το Σάββατο στις κατά τόπους έντονες βροχές που αναμένεται να εκδηλωθούν σε αρκετές περιοχές της Πελοποννησου, της βόρειας και ανατολικής Στερεάς, των Κυκλάδων και των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Στην Πελοπόννησο και τη Στερεα οι βροχοπτώσεις που θα σημειώνονται τουλάχιστον μέχρι και τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ακόμα και σε σχετικά μεγάλα υψόμετρα δεν αποκλείεται να έχουν ως αποτέλεσμα το απότομο λιώσιμο του χιονιού και στη συνέχεια στην απότομη αύξηση της στάθμης χειμάρρων και ποταμών!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συναγερμός σε πανεπιστήμια της χώρας: Ύποπτοι φάκελοι σε Θεσσαλονίκη, Λαμία, Καλαμάτα και Πάτρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άγριο ξυλοδαρμό δέχτηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ν. Μανιαδάκης στους δικαστές: «Είμαι εδώ και το φωνάζω»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιθεώρηση Εργασίας: 7,98 εκατ. ευρώ καταβλήθηκαν σε εργαζόμενους το 2025 – Πρωταθλήτρια η εστίαση
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ δυτικά των Στροφάδων
- Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ: ΗΠΑ και Ιράν συμφώνησαν στην Ελβετία σε οδικό χάρτη για την επίτευξη οριστικής συμφωνίας σε 60 ημέρες
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.