• Κοινωνία

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανάρτηση του 32χρονου για την Κάρολαϊν – «Για πάντα μαζί»


    Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε ακόμη ένα αντίο στην αγαπημένη του Κάρολαϊν, την άτυχη γυναίκα θύμα ληστών μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

    Ο 32χρονος πιλότος, που δέχτηκε πρώτος την επίθεση των ληστών μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά, έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του και λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της στην Αλόννησο.

    Ο 32χρονος έγραψε «Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου» και συνόδευσε τις λέξεις του με μια φωτογραφία από την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους: από το γάμο τους σε μια παραλία της Πορτογαλίας.

    Είναι και οι δυο χαμογελαστοί, ευτυχισμένοι. Εκείνη μέσα στο λευκό νυφικό της και με την ανθοδέσμη της στα χέρια, κρατά σφιχτά το χέρι του έρωτα της ζωής της.

    Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, που δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν τα στοιχεία που θα συνθέσουν το παζλ των όσων έγιναν και θα τους οδηγήσουν στη λύση και στις συλλήψεις.

     

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: 30 ύποπτοι στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ – Εξετάζεται υπόθεση κακοποιού που συνελήφθη στον Έβρο

    Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Πού στρέφονται οι έρευνες – Τι γνώριζαν και πώς κινήθηκαν οι δράστες

    Εισαγγελέας Αρείου Πάγου προς προϊσταμένους Εισαγγελιών: «Εξαντλήστε κάθε δυνατότητα για να εντοπιστούν οι δράστες στα Γλυκά Νερά»



    ΣΧΟΛΙΑ