ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τα σενάρια που κυκλοφορούν αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος σκότωσε τη σύζυγό του, Κάρολαιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε ένα στενός οικογενειακός τους φίλος.
Μιλώντας στο thenewspaper, ο άνδρας δήλωσε ότι αποκλείει κάθε σκέψη περί άγριου καυγά με πάλη μεταξύ του ζευγαριού.
«Δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα. Αρχικά να σας πω οτι η Κάρολ έκανε πολεμικές τέχνες. Ήταν ένα ψηλό κορίτσι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Θα τον είχε πλακώσει στο ξύλο τον Μπάμπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάλεψαν και να ‘νίκησε’ ο Μπάμπης. Δεν την κατάφερνε», δήλωσε ο ίδιος.
Να σημειωθεί οτι η 20χρονη Καρολάιν ήταν μαθήτρια σε σχολή πολεμικών τεχνών της Αλοννήσου και γνώριζε καλά όλους τους τρόπους να ακινητοποιεί τον αντίπαλό της.
«Περιμένουμε να μάθουμε την αλήθεια. Η οικογένεια κι εμείς δεν έχουμε πειστεί από όλα αυτά. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Δε θα εκπλαγούμε αν υπάρξει και νέα ανατροπή», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Διαβάστε επίσης:
Συναγερμός στα Γλυκά Νερά: Εξαφανίστηκε ο Σταύρος Δογιάκης, ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»
Γλυκά Νερά: Στα δικαστήρια ο συζυγοκτόνος – Αποδοκιμάστηκε κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- J.P. Morgan για MSCI Ελλάδας: Οι 27 μετοχές της αναβάθμισης, οι εισροές στις τράπεζες και οι τρεις μεγάλες εκροές
- Δήμος Αθηναίων: Συνάντηση του Χάρη Δούκα, με τον Πρόεδρο του ΒΕΑ, Κωνσταντίνο Δαμίγο
- Εκλογές ΗΠΑ: Μεγάλη σύγχυση με τους δύο υποψήφιους «Νταν Σάλιβαν» στην Αλάσκα – «Μήπως ψήφισα τον λάθος;»
- Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο: Ανάπτυξη 1,9% το 2026 και «καμπανάκι» για πληθωρισμό, επενδύσεις και Ταμείο Ανάκαμψης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.