• Κοινωνία

    Ρόδος: Τι ισχυρίζεται στην απολογία του ο 19χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό φοιτήτριας

    • NewsRoom


    Μπροστά στην ανακρίτρια απολογήθηκε χθες, Τετάρτη, ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη και το βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο.

    Ο 19χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι εμπλέκεται στον βιασμό της 19χρονης.

    Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου, τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο, ο ίδιος κατέβηκε στην πλατεία «Ευαγγελισμός» όχι για να βρει νέο θύμα, όπως ισχυρίζονται με καταθέσεις τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά για να συναντήσει τον 21χρονο συγκατηγορούμενό του με σκοπό να τον μεταπείσει να παραδοθούν στην αστυνομία.

    «Προσπαθώντας να έρθω σε επαφή μαζί του κατέβηκα με το αυτοκίνητο της αδερφής μου στον Ευαγγελισμό προκειμένου να τον πείσω να πάμε στην αστυνομία. Εκεί με είδε ο φίλος του και με έπεισε να πάμε για σουβλάκια και μετά να βρούμε την παρέα» ισχυρίστηκε ο 19χρονος σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος, δέχτηκε να δώσει τους κωδικούς του κινητού του, γεγονός από το οποίο αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις.

    Ο φίλος του 21χρονου που συνάντησε εκείνη την ημέρα τον 19χρονο δήλωσε μεταξύ άλλων στον ΑΝΤ1:

    «Βρέθηκα με τον 19χρονο, τον ρώτησα τι έγινε με τη φοιτήτρια και μου λέει “πάει τελείωσε αυτό”. Ήταν πολύ νευρικός, ήταν αγχωμένος, διαφορετικός από άλλες φορές».

    Για τον 21χρονο φίλο του και συγκατηγορούμενο του 19χρονου δήλωσε: «Ο 21χρονος φίλος μου ήταν Ανάληψη και δεν έβγαινε. Μου είπε ότι είχαν παίξει ξύλο και φοβόταν την αστυνομία αλλά μάλλον ήταν δικαιολογία κι αυτό».

    Κατά την απολογία του, ο 19χρονος, σχετικά με την ανάμειξη του στον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του την 19χρονη και τον 23χρονο Ρομά μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε εκεί, για λίγο.

    Όταν επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα όπως του είχαν ζητήσει, η κοπέλα είχε φύγει με τα πόδια σπίτι της, όπως φέρεται να του είπε ο συγκατηγορούμενος του.

    Αυτόπτες μάρτυρες όμως καταρρίπτουν τα όσα ισχυρίζεται ο 19χρονος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Φρικιαστικά ντοκουμέντα από τον τόπο του εγκλήματος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στη Ρόδο: Πού «ψάρευαν» τα θύματά τους οι δολοφόνοι της Ελένης Τοπαλούδη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη – Τι κατέθεσε ο αδελφός της



    ΣΧΟΛΙΑ