• Κοινωνία

    Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Επιστρέφει στη Ρόδο ο 19χρονος κατηγορούμενος

    • NewsRoom


    Στη Ρόδο αναμένεται να μεταχθεί ο 19χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη προκειμένου να καταθέσει για τη νέα καταγγελία βιασμού που αντιμετωπίζει. Σε βάρος του, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μετά τη νέα καταγγελία μιας 19χρονης με ειδικές ανάγκες η οποία όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα βιασμού από τον 19χρονο λίγες ημέρες, μάλιστα, μετά την άγρια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

    Η διαδικασία έκδοσης εντάλματος ακολουθήθηκε για να μπορέσει να μεταχθεί στη Ρόδο και να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας.

    Από το γραφείο του ανακριτή θα περάσει σήμερα και ο 23χρονος, που έχει συλληφθεί για τον βιασμό -μαζί με το 19χρονο αλλοδαπό- της 19χρονης.

    Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου του 2018, τρεις ημέρες δηλαδή μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, ο 19χρονος Αλβανός μαζί με έναν 23χρονο Ρομά, κατηγορούνται ότι παρέσυραν την κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει αναπηρία κατά 67%, στην παραλιακή περιοχή Ενυδρείο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στα Σεπόλια: Ένας νεκρός από πυρκαγιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτες καταγγελίες: Ληγμένα από το 2017 τα χημικά που χρησιμοποιήθηκαν στο Σύνταγμα (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Βρέθηκε νεκρός ο πιλότος



    ΣΧΟΛΙΑ