• Κοινωνία

    Δολοφονία 19χρονου οπαδού: Κάμερες δείχνουν και άλλους συνεργούς, 12 με 15 άτομα οι εμπλεκόμενοι

    • Λέλα Βόρρη
    Δολοφονία 19χρονου Άλκη: Πρώην ποδοσφαιριστής ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου


    Δεν έχουν σταματημό οι νέες πληροφορίες που βγαίνουν στο φως για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου οπαδού Άλκη Καμπανού. Στην κατοχή των αστυνομικών της ΕΛΑΣ βρίσκεται πλέον βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες, προκειμένου να ταυτοποιήσουν όλους τους εμπλεκόμενους στην επίθεση.

    Σύμφωνα με όσα αναφέρουν πηγές, φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση της στεγνής δολοφονίας, πέρα από τον 23χρονο Αλβανό που έχει συλληφθεί,  άλλα 12 με 15 άτομα καθώς στις κάμερες φαίνεται ξεκάθαρα να υπάρχουν άλλα τρία αυτοκίνητα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΜEGA, ο φερόμενος 23χρονος εγκληματίας φαίνεται να εισέρχεται στο λευκό όχημα και να διαφεύγει μαζί με άλλους χούλιγκανς ενώ από πίσω του τον ακολουθούν άλλα δύο οχήματα. Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για συνεργούς του 23χρονου φερόμενου δολοφόνου.

    Μετά το τέλος της αιματηρής επίθεσης τα δύο σταματημένα οχήματα συνεχίζουν την διαδρομή τους στρίβοντας δεξιά σε ένα στενό, όπου και στο τέλος εξαφανίζονται από το σημείο της επίθεσης και «χάνονται» από το βίντεο.

    Το σίγουρο της υπόθεσης είναι ότι το υλικό θα παραδοθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διαλεύκανση προσώπων και άλλων στοιχείων, οδηγώντας σε νέες εξελίξεις και ίσως σε περισσότερα εμπλεκόμενα άτομα. Οι Αρχές θα ερευνήσουν αν οι δράστες είχαν προετοιμάσει την επίθεση ή αν ήταν μία τυχαία ενέργεια.

    Παύση εμπρηστικών δηλώσεων και έλεγχο στους οπαδούς ζήτησε ο εισαγγελέας από τις ομάδες

    Να ασκούν διαρκείς ελέγχους στους οπαδούς και σε ακραίες συμπεριφορές που εκδηλώνονται, αλλά και να αποφεύγουν εμπρηστικές δηλώσεις οι οποίες πυροδοτούν εντάσεις, κάλεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας τους εκπροσώπους αθλητικών συλλόγων της Θεσσαλονίκης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου, στου Χαριλάου.

    Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

    Διαβάστε επίσης

    Δολοφονία 19χρονου: Στον Εισαγγελέα οι εκπρόσωποι των τριών ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης

    Θεσσαλονίκη: Δύο προσαγωγές από τις εφόδους στους συνδέσμους οπαδών

    Θεσσαλονίκη: Ακόμα ένα μαχαίρι εντοπίστηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης – Μεγάλη επιχείρηση σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και του ΑΡΗ



    ΣΧΟΛΙΑ