• Κοινωνία

    Δολοφονία 19χρονου: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο με τα οχήματα των δραστών λίγο πριν την επίθεση

    • NewsRoom
    δολοφονία 19χρονου


    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε νέο βίντεο-ντοκουμέντο με τα οχήματα των δραστών λίγα λεπτά πριν τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, στη Θεσσαλονίκη.

    Στο βίντεο, που δημοσίευσε το mynews, καταγράφεται η πορεία των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του.

    Συγκεκριμένα, διακρίνονται τέσσερα αυτοκίνητα να κατεβαίνουν την Πλαστήρα.

    Η διέλευση των οχημάτων γίνεται περίπου 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, λίγο πριν δηλαδή οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια και θανατηφόρα επίθεση εναντίον του Άλκη Καμπανού και της παρέας του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 11 δράστες σχεδίασαν την επίθεση παρακολουθώντας αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους. Στη συνέχεια πήγαν στα γραφεία του συνδέσμου και από εκεί πήραν τον οπλισμό της επίθεσης (δρεπάνι, στυλιάρια, λοστούς) και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Χαριλάου. Η διαδρομή αυτή έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας και το υλικό βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

    Πώς περικύκλωσαν τα θύματα

    Σύμφωνα με το οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες προσέγγισαν την οδό Θεοδόση Γαζή, με τέσσερα αυτοκίνητα από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις. Σε ένα από τα βίντεο φαίνονται δύο από αυτά, ένα Renault και ένα Volkswagen, ενώ δύο ακόμη οχήματα, ένα ακόμη Renault και ένα Citroen C4, βρίσκονται σε παράλληλο δρόμο.

    Στην ουσία είχαν «κυκλώσει» τα θύματα από δύο διαφορετικές κατευθύνσεις.

    Σε άλλο βίντεο απεικονίζεται ο 23χρονος Αλβανός και οι συνεργοί του να μπαίνουν στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού, μετά τη δολοφονία.

    Μετά το δολοφονικό χτύπημα, ο 23χρονος που είχε στην κατοχή του κλειδιά των γραφείων του συνδέσμου οπαδών, είχε επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους τόσο πριν όσο και μετά τη δολοφονική επίθεση.

    Στη συνέχεια και μόλις έγινε γνωστό πως είχαν δολοφονήσει τον Αλκη Καμπανό, οι δράστες σταμάτησαν τις μεταξύ τους επικοινωνίες και κάποιοι από αυτούς αναζήτησαν διάφορα σημεία, προκειμένου να μην εντοπιστούν από τις Αρχές.

    Διαβάστε επίσης:

    Δολοφονία 19χρονου: Στα δικαστήρια μεταβαίνουν σήμερα οι γονείς του Άλκη και οι 2 φίλοι του – «Στοχευμένα τα χτυπήματα», λέει η ιατροδικαστής

    Δολοφονία 19χρονου: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν οι συλληφθέντες

    Δολοφονία 19χρονου: 21χρονο Έλληνα «δείχνουν» ως δράστη οι συλληφθέντες – Προπηλακισμοί και ένταση στα Δικαστήρια



    ΣΧΟΛΙΑ